maanantai 16. toukokuuta 2016

Tyopaivamme tyotehtavat

Tyopaivamme on jaettu eri vuoroihin riippuen paivista. Vuoroja on paivassa yhteensa 5 erilaista, kaikki hyvin asiakaspalvelupainotteisia. Jokaiselle paivalle on yleensa eri vuoronsa. Vuorojen lisaksi olemme kokoajan valmiudessa auttamaan tarvittaessa eri askareissa.

Paivan tarjonta asiakkaille ja taulu jossa voi ilmoittautua illalliselle
"Free morning snack" - aamuvuoro: Aamuvuoro alkaa aina 9.30. Tuolloin on puoli tuntia aikaa valmistella asiakkaille tarjottava aamupala. Aamupalalla tarjotaan kekseja nutellalla, kahvia ja teeta. Asiakkaiden saapuessa aulaan kutsumme heidat istumaan kanssamme poytaan. Aamuvuorossa toimiva pitaa asiakkaille seuraa, kyselee paivan suunnitelmista ja auttaa tarvittaessa esimerkiksi varaamaan juna ja -bussilippuja mm. asiakkaan halutessa lahtea paivaretkelle Cadiziin. Aamuvuoro paattyy n. klo 11, sitten kun nayttaa etta kaikki halukkaat ovat saaneet aamupalansa. Yleensa vuoro kestaa kauemminkin jos asiakkaita on paljon. Aamuvuoron yhteyteen kuuluu tyotehtava "Kitchen inspection" jossa kuuluu pitaa keittio siistina koko paivan ajan.

"Daytime activity"- vuorossa vietetaan aikaa eri aktiviteettien parissa asiakkaiden kanssa. Asiakkaat voi vieda syomaan ja katsomaan nahtavyyksia tai vaikka piknikille Sevillan kauniisiin puistoihin. Olemme itse jarjestaneet erilaisia day activityja, esimerkiksi kaynti katedraalissa ja Alcazarissa, jonka jalkeen veimme asiakkaat paikalliseen ravintolaan tapaksille. Toisena esimerkkina veimme asiakkaat Las Setasiin ("sieniin") ja sen alapuolella sijaitsevaan arkeologiseen museoon. Tarkkaa aikaa vuorolle ei ole maaritelty, koska se on riippuvainen asiakkaiden toiveista ja suunnitelmista.

Vieraiden kanssa Las Setas stuktuurilla
Dinner: Vuorossa autetaan illallisen teossa, jonka teko aloitetaan n. klo 20. Aikaa ruoan valmistelussa on 2 tuntia, poyta katetaan 21.30 jonka jalkeen klo 22 illallinen tarjoillaan asiakkaille. Ruoan valmisteluun kuuluu mm. aineksien pilkkominen ja jalkiruoan valmistus. Asiakkaiden syotya ja pestya omat tiskinsa, siivoamme tarjoilupoydan ja keittion.

Paella
Illan menu




Alexandran ja Petran valmistelemat kookospallot suklaakastikkeella

Juustokakkua mansikoilla
Evening Fun Master: Vuoro alkaa n. klo 20, jolloin vuorossa oleva paivystaa aulassa keraten ihmisia yhteen juttelemaan keskenaan ja viettamaan iltaa. Tarkeinta on etta henkilot jotka ovat aulassa ilman seuraa saadaan mukaan tutustumaan muihin vieraisiin. Hyva tapa rikkoa jaa on esimerkiksi kortin pelaaminen yhdessa kaikkien asiakkaiden kanssa.

Pub Crawl: Vuorossa viedaan asiakkaat kierrokselle illanviettopaikkoihin klo 23 jalkeen. Paivan aikana kysellaan asiakkaiden toiveita ulos menemisesta ja mitka paikat kiinnostaisivat. Vastausten perusteella suunnitellaan 3-4 illanviettopaikan kattava kierros. Vieraat kerataan kokoon ja heidat johdetaan paikasta toiseen. Ensimmaisena illanviettopaikkana toimii usein flamencobaari La Carboneria, jossa asiakkaita viihdyttava flamencoshow. Viimeisimpana paikkana on usein isompi baari/klubi, minka jalkeen tyovuoro paattyy ja voi lahtea takaisin hostellille. Jos asiakas haluaa lahtea hostellille kesken kierroksen, tulee vuorossa olevan saattaa hanet tai kertoa reitti takaisin. Pub Crawl- vuoron jalkeiseksi aamuksi ei anneta tyoksi "morning snackia" , jotta vuorossa oleva saa nukuttua kunnolla.

Flamencoa La Carboneriassa


  Alexandra, Anu, Petra & Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti